06-52314686

info@wonderwoordenwinkel.nl

Offertes en prijzen online?

Vaak wordt ons gevraagd of we de prijzen van onze programma’s niet online zouden kunnen plaatsen, en dat is goede en begrijpelijke vraag! Toch blijven tot de conclusie komen dat het uiteindelijk niet slim zou zijn, omdat de prijzen afhangen van de schoolgrootte, de precieze pakketwensen en de eventuele aanwezigheid van subsidies. Scholen zouden daardoor onnodig teleurgesteld kunnen raken in de prijs die in de offerte op hen van toepassing blijkt of juist bij voorbaat afhaken terwijl de prijs op de website veel hoger is dan in hun gepersonifseerde offerte zou blijken.

Naast dat het dus handig is om te weten dat een deel van het bedrag gebaseerd wordt op het aantal leerlingen op een school, is het wellicht ook fijn om te weten dat de workshops beduidend goedkoper zijn dan onze programma’s.

Voor ons is het geen enkele moeite om binnen een week een volledig vrijblijvende offerte op te stellen aangepast op uw specifieke wensen en schoolsituatie, dus mocht u meer willen weten: laat het ons vooral weten;)